HOME | LinkedIn | Facebook | contact

Cathérine Kools acteert Millefeuille á table kookt Cathérine & band zingt
Millefeuille á table kookt

cathérine kools is gedurende 15 jaar actrice op het vlaamse scherm. vijf jaar geleden kreeg haar leven een verrassende wending. ze koos ervoor om bewuster om te gaan met voeding. wat eet je, waar komt het vandaan, hoe maak je het klaar en vooral, wat is goed voor 'jou'. zo leerde ze de macrobiotiek kennen. een openbaring voor haar! deze kookmethode en levenswijze sloot aan bij haar ideeën over koken en bewuster omgaan met voeding. met haar heldere en frisse presentatie, dynamische kooktechnieken, smakelijke gerechten, én na veel scholing en praktijkervaring geeft cathérine via millefeuille à table haar verworven kennis nu zelf door.

 

millefeuille staat garant voor zuiverheid, groei & kwaliteit.


KOOKLESSEN & WORKSHOPS

wat eet je, waar komt het vandaan, hoe maak je het klaar en vooral, wat is goed voor 'jou'? in de lessen vertelt en demonstreert cathérine de macrobiotische keuken in al zijn finesses. je leert alle snijtechnieken, kookmethodes & know how van de macrobiotiek zelf toepassen. in de workshops mag je zelf mee aan de slag! benieuwd hoe deze lessen & workshops ook voor jou een nieuw begin kunnen zijn? je komt het allemaal te weten tijdens deze innemende kooksessies!
agenda

KOKEN OP MAAT

uw voorstel of aanvraag wordt naar uw eigen wens en op maat creatief ingevuld. millefeuille kan u op de volgende manieren ten dienst staan:
als privekok
kookles aan huis
catering thuis en daarbuiten
persoonlijk kookadvies
seminaries voor scholen en bedrijven

eventueel heeft u nog een ander voorstel?
laat het ons beslist weten...

MILLEFEUILLE à TABLE

de 'dinner loftavonden' zijn avonden waarin levenskwaliteit en een warme sfeer centraal staan. het gaat om de beleving: door samen te eten in een betoverende sfeer waar gezondheid en genieten centraal staat kom je los van het dagdagelijkse en kunnen je zintuigen optimaal genieten.

de producten die geserveerd worden zijn van biologische, zuivere topkwaliteit. kortom, eerlijke producten die dankzij hun liefdevolle bereidingswijze en de gecreëerde sfeer samen een verhaal schrijven dat ervoor zorgt dat de aanwezige genieters naar huis kunnen gaan met veel voldoening en het inzicht dat eten geen werkwoord hoeft te zijn maar een belevenis.
contact

referenties

emma vormgeving